WAT KAN JIJ DOEN?

Een kleinschalige stichting staat niet in de krant, en heeft geen zendtijd. De draagkracht zit in betrokkenheid op het doel en de wetenschap dat het maximale wordt uitgeven aan dat doel. Er is geen strijkstok. Meer dan 95% van alle inkomsten wordt als beurs uitgekeerd.

Dat kan als er een groep vaste donateurs is die een persoonlijk aandeel levert. Als het doel u aanspreekt krijgen de leerlingen in Zambia een duw in de rug. Een vast bedrag per jaar maakt het maken van een begroting licht. Een beurs is €240,- in 2022 . Elk deel daarvan helpt. Een bedrijf, ook de personeelsvereniging, kan hetzelfde doen.

Er zijn personen die via een notariële akte jaarlijks doneren. En ook bij mijlpalen in mensenlevens en bedrijven/bedrijfjes rijst bij de vieringen de vraag: welk cadeau? Zo komen er elk jaar incidentele giften binnen via verjaardagen, bruiloften, jubilea. Ook kerkelijke gemeenten en scholen doneren de opbrengst van een gerichte actie. En zeker zijn er nog meer manieren..

Op deze website verschijnt elk jaar een kort verslag van de activiteiten, daar vindt u ook de contactpersonen mocht u meer vragen hebben.